Oι Αλβανοί στην Ελλάδα (13ος-15ος αι.). H μετανάστευση μιας κοινότητας; Les Albanais en Grèce aux XIIIème-XVème siècles: Une migration communautaire - Ducelier, A. (Ίδρυμα Γουλανδρή-Xορν, 1994)
Ελληνική μετάφραση διάλεξης του A. Ducelier