Ὁ ρόλος των Ἀνατολικῶν Ἐκκλησιῶν στὴν οἰκοδόμηση τῆς εἰρήνης. Τὸ δέον καὶ τὸ πραγματικὸ ἐνώπιον τῶν συγχρόνων προκλήσεων (Αἱ Ἀραβικαὶ ἐξεγέρσεις καὶ ἡ ἀναδιαμόρφωσις τοῦ ἀραβοϊσλαμικοῦ κόσμου, 2013)
Πρακτικά Α´ Μεσανατολικού Συνεδρίου του Αθήνησι Πανεπιστημίου