Θρησκευτική αγωγή και Προσηλυτισμός στην ελληνική πραγματικότητα (Η Θρησκευτική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Προβληματισμοί και Προοπτικές (Ρέθυμνο 12 Μαΐου 2007), 2008)
Συλλογικός τόμος της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης