«Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, θεολογική θεώρηση» - Βασίλειος Φανάρας (Πνευματική Διακονία,περιοδική έκδοση Ι. Μητρ. Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, 2011)
ISSN1986-2377. Μετά από πρόσκληση του Καθ. Κανονικού Δικαίου Α.Π.Θ. κ. Θεόδωρου Γιάγκου υπεύθυνου της συντακτικής ομάδος του εν λόγω περιοδικού να συμμετέχω στο αφιέρωμα για τα θέματα της βιοηθικής συνέγραψα με βάση τη διδακτορική μου διατριβή τα κυριότερα ζητήματα και διλήμματα που εγείρονται από την εφραμογή των μεθόδων της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.