«Art as a tool of exploring and teaching Bioethics» - Vasileios Fanaras; Konstantina Georgiadou; Paraskevi Kitsa; Tina Karmiri (BIOETHICA FORUM, 2016)
Το άρθρο στα αγγλικά περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της συζήτησης των μαθητών στην εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Σχολείο ΙΙΙ Βρυξέλλες που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 2016.