«Βιοηθικός προβληματισμός στο σχολείο» - Βασίλειος Φανάρας (Ανάλεκτα Πεμπτουσίας, 2013)
Βλ. στο λίνκ http://www.pemptousia.gr/analekta_issues/bioethik_paid/index.html Η παρούσα δημοσίευση περιγράφει το πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων αγωγής υγείας που εκπονήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Τούμπας το σχολικό έτος 2012-13 και παρουσιάσθηκε στην ΑΕΑΘ στο μάθημα της Βιοηθικής του καθηγητή κ. Νικολάου Κόιου. Η δημοσίευση περιλαμβάνεται στο περιοδικό Ανάλεκτα με τίτλο τεύχους: «Βιοηθική Παιδεία».