«Η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μέσα από τη συνεργατικότητα και συμμετοχικότητα σε καινοτόμα ερευνητικά ευρωπαϊκά προγράμματα, Η άποψη και η εμπειρία ενός αξιολογητή» - Βασίλειος Φανάρας (Πρακτικά του Θερινού Πανεπιστήμιου με τίτλο «Θρησκείες και Διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ, Ιούλιος 2018)
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ