Παρουσίαση Επιστημονικής Εκδήλωσης: «Νέες Τεχνολογίες τροποποίησης του γονιδιώματος: Βιοηθικά Ζητήματα» - Βασίλειος Φανάρας (Εξατομικευμένη Ιατρική, 2020)
Παρουσίαση της Ημερίδας «Νέες Τεχνολογίες τροποποίησης του γονιδιώματος: Βιοηθικά Ζητήματα», Σπίτι της Κύπρου, Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, 21.2.2020. https://spititiskyprou.gr/wp-content/uploads/2020/02/prosklisi-21-feb-2020-esperida-nees-technologies.pdf