BRANDING HERITAGE: ANCIENT GREEK CULTURE THROUGH CONTEMPORARY DESIGN - Irene Kamberidou (CONTEMPORARY MINOANS, 12-13 May 2018, Crete, 2018)
Cultural Organization Branding Heritage (BH)-Προσκεκλημένη (ως Branding Heritage Expert) στο Διήμερο Συμπόσιο Πολιτισμού Contemporary Minoans “Μινωικός Πολιτισμός Εμπνέει Σύγχρονες Δημιουργίες", 12-13 Μαίου 2018, Κρήτη (υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Κρήτης, British School at Athens,  κ.ά.): Επισυνάπτεται  (1) Πρόγραμμα,   (2) επισυνάπτεται επίσης αρθρογραφία της Ειρήνης Καμπερίδου (Irene Kamberidou) για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ-Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΟΔΑ, ΕΝΔΥΣΗ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [Fashions (what they wore and how), footwear (sandals, boots),  Cosmetics, aromas/Perfumes/scents, Hairstyles and in Ancient Greece].