Κίνητρα των Μετεχόντων του Δρομικού Κινήματος στην Ελλάδα - Yannis Georgiou; Patsantaras, Nikolaos; Irene Kamberidou (5ο Συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης «Άσκηση & Υγεία», Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθη, 2019)
© Γεωργίου, Ι., Πατσαντάρας, Ν., Καμπερίδου, Ε. (2019). Κίνητρα των Μετεχόντων του Δρομικού Κινήματος στην Ελλάδα. Εισήγηση (ενότητα ελεύθερες ανακοινώσεις 14/4) στο 5ο συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης «Άσκηση & Υγεία», Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 12-14 Απριλίου 2019, Αθήνα. http://sefaacongress.phed.uoa.gr/programma/analytiko-programma-kyriakis-14-04-2019.html [σελ. 60 στο ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ]