Gender and Sport [in Greek]. ΦΥΛΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ E- ΛΕΞΙΚΟ, ΘΕ.ΦΥΛ.ΙΣ. ΕΚΠΑ - Irene Kamberidou (FYLOPAEIDIA, e-Encylopedia: http://www.fylopedia.uoa.gr/index.php?title=%CE%A6%CF%8D%CE%BB%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82, 2008)
FYLOPAEDIA («Φύλο και Αθλητισμός») στον «κατάλογο με τις περισσότερες αναφορές»  “Αυτή η σελίδα έχει προσπελαστεί 2.229 φορές” (τελευταία πρόσβαση 24/9/2014   Αφορά το λήμμα: Καμπερίδου, Ειρήνη (2008). «Φύλο και Αθλητισμός». FYLOPAEDIA-Φύλο Παιδεία. Ηλεκτρονικό Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό του Προγράμματος ΘΕ.ΦΥΛ.ΙΣ., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (www.thefylis.uoa.gr/fylopedia)  http://www.fylopedia.uoa.gr/index.php?title=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%9B%CE%AE%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1