Gender, Social Capital, Multiculturalism and Sport [pp.256-347 in English]. Κοινωνικό Φύλο, Κοινωνικό Κεφάλαιο, Πολυπολιτισμικότητα και Αθλητισμός - Irene Kamberidou (Εκδόσες ΤΕΛΕΘΡΙΟ / Telethrio S.A, Athens [Book in Greek], 2012)
Περιγραφή πρώτου συγγράμματος: Καμπερίδου, Ειρήνη (2011). Κοινωνικό Φύλο, Κοινωνικό Κεφάλαιο, Πολυπολιτισμικότητα και Αθλητισμός. Εκδόσεις ΤΕΛΕΘΡΙΟ, Α.ΠΙΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ (Κωδικός Βιβλίου στον Εύδοξο: 42625).  *[last chapter, pp. 256-347 in English]. E.2 στον κατάλογο Apella/E.2 in Apella