Dance and Physical Activity: Symbols of Social Inferiority in Ottoman Society - Irene Kamberidou (Women & Sport (Gynaika kai Athlisi), 2003)
Οι χοροί των εξισλαμισμένων σκλάβων στην οθωμανική αυτοκρατορία: Ο χορός και η φυσική κίνηση ως σύμβολα κατωτερότητας [DANCE AND PHYSICAL ACTIVITY, SYMBOLS OF SOCIAL INFERIORITY: OBLIGATIONS OF ISLAMIZED SLAVES].    ***Καμπερίδου, Ειρήνη (2003). Οι Χοροί των εξισλαμισμένων σκλάβων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία: Ο Χορός και η Φυσική Κίνηση ως σύμβολα κοινωνικής κατωτερότητας. Γυναίκα και Άθληση, II (2), σ. 153-164. Έκδοση της Πανελλήνιας Ένωσης για την Προώθηση των Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ (ΠΕΠΓΑΣ), Θεσσαλονική N. in APELLA     *** --Kamberidou, I. (2003). Dance and Physical Activity, Symbols of Social Inferiority [in Ottoman Society]:  Obligations of Islamized [converted] Slaves. Women & Sport, vol II. (2), 153–164. Hellenic Union for the Advancement of Women in Sport (PEPGAS)  N. in APELLA