Gender, Social Capital and Sport: From Gender Fatigue to Gender Energy - Irene Kamberidou (Presentation (in Greek) at the 7th Conference of the Hellenic Sociological Society (HSS) “Societies in times of crisis, societies without crisis?’, September 23-25, 2020., 2020)
© Καμπερίδου, Ειρήνη (2020) Φύλο, Κοινωνικό Κεφάλαιο και Αθλητισμός: Από την έμφυλη κόπωση στην έμφυλη ενέργεια. Εισήγηση στο 7ο Τακτικό Συνέδριο της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ): Κοινωνίες μετά την κρίση, κοινωνίες χωρίς κρίση;  Αθήνα 23-25 Σεπτεμβρίου 2020, Ενότητα: Έμφυλες διακρίσεις στην κοινωνία, 24 Σεπτ. Βιβλίο Περιλήψεων/Περιλήψεις Εισηγήσεων, Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σελ. 17. (<a style="font-size: initial;" href="https://nam11.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.hellenicsociology.gr%2Fel%2Fevents&data=02%7C01%7C%7C2fde92327ac24b91979f08d85d4ecf75%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637361940770828924&sdata=9sg2c34sUuLWjY4dYv%2BB60McWWkzl9lseEO%2B0k8UEYw%3D&reserved=0">http://www.hellenicsociology.gr/el/events).