Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ: Η ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - Ειρήνη Καμπερίδου (Φιλοσοφία και Παιδεία., 2020)
©       Καμπερίδου, Ειρ. (2020). Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ: Η ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ. Φιλοσοφία και Παιδεία. Τεύχος 81-82, Μάρτιος-Σεπτέμβριος 2020., σελ. 32-37. Έκδοση της Ένωσης Καθηγητών για την Προαγωγή της Φιλοσοφίας στην Εκπαίδευση (Ε.Κ.Δ.Ε.Φ.).