ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: 1ο webinar - Irene Kamberidou; Stratigaki, Maria; Maria Psychountaki; Dania, Aspasia; Mitsiou, Maria (Οργάνωση-συντονισμό Ειρήνη Καμπερίδου, Σπουδαστήριο Κοινωνιολογίας, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), του Εθνικού κα, 2021)
1o Webinar «Παρενόχληση, Φύλο και Αθλητισμός». Παρασκευή 5 Μαρτίου 18:00 - 20:00 -Αφιερωμένο στην αείμνηστη Καθηγήτρια Υβόννη Χαραχούσου ** Παρακολουθείστε στο YouTube  <a style="font-size: initial;" href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FLtNeMaGAs64&data=04%7C01%7C%7Cca6ef41c0bf745c9f5bb08d8dfb2825d%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637505305066002445%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&sdata=YFbWs%2FnciKm4%2BpeMlUEQ2sE5Q5fAwK7t49A%2BbJyi7bc%3D&reserved=0" target="_blank" title="Αυτή η εξωτερική σύνδεση θα ανοίξει σε ένα νέο παράθυρο">https://youtu.be/LtNeMaGAs64 Μετά τις αποκαλύψεις αθλητριών περί κατάχρησης εξουσίας, αλλά και αντίστοιχες καταγγελίες ανθρώπων από το ευρύτερο κοινωνικό πεδίο, το Σπουδαστήριο της Κοινωνιολογίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), διοργανώνει δύο webinars με θέμα «Παρενόχληση, Φύλο και Αθλητισμός», ευελπιστώντας ότι θα εμπνεύσουν και θα συνεχιστούν ...