Γυναικείες Μαρτυρίες: "Η Χορευτική Μανία" των Ποντίων της Σινώπης το 1870 - Ειρήνη Καμπερίδου (Εισήγηση στην Ημερίδα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού με θέμα: «Σέρρα-Πυρρίχιος: Όψεις, χρήσεις και καταχρήσεις». Αίθουσα της Ένωσης Ποντίων, Νίκαια., 2024)
CITE AS: Καμπερίδου, Ειρήνη (2024). Γυναικείες Μαρτυρίες: "Η Χορευτική Μανία" των Ποντίων της Σινώπης το 1870. Εισήγηση στην Ημερίδα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού με θέμα: «Σέρρα-Πυρρίχιος: Όψεις, χρήσεις και καταχρήσεις», 2024/3/30 Νίκαια. Ημερίδα υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, του Θεάτρου Ελληνικών χορών «Δόρα Στράτου» και του Τμήματος Αθηνών του Παγκοσμίου Συμβουλίου χορού CID UNESCO. ****Βλέπε Ημερίδα στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=u6AcLCxlZaM