«Η Παθιασμένη Λαχτάρα για την Ομορφιά» (Ισοκράτης, 40ος αι. π.Χ.) - Ειρήνη Καμπερίδου (ΓΡΑΜΜΑ-Griechische Zeitschrift fur Deutschland und Europa. Attika Press, Frankfurt. Τεύχος 31, 15 Δεκ.-15 Ιαν. 1995, σελ. 59-62., 1995)
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: το γυμνό,  η αποθέωση του γυναικείου σώματος, "εγκώμιο της Ελένης" Για χρήση παραπομπής/ When citing: Καμπερίδου, Ειρήνη (1995). «Η Παθιασμένη Λαχτάρα για την Ομορφιά» (Ισοκράτης, 40ος αι. π.Χ.). ΓΡΑΜΜΑ-Griechische Zeitschrift fur Deutschland und Europa. Attika Press, Frankfurt. Τεύχος 31, 15 Δεκ.-15 Ιαν. 1995, σελ. 59-62.