«Ο Ελληνικός Πυρετός» της Αμερικής. Η συμμετοχή των φιλελλήνων στο εθνικο-απελευθερωτικό αγώνα του 1821. - Ειρήνη Καμπερίδου (ΓΡΑΜΜΑ-GRAMMA Griechische Zeitschrift fur Deutschland und Europa. Attika Press, Frankfurt, τεύχος 2, Απρίλιος 1993, σελ. 38-39, 1993)
Χρήση παραπομπής/ When citing: Καμπερίδου, Ειρήνη (1993). «Ο Ελληνικός Πυρετός» της Αμερικής. Η συμμετοχή των φιλελλήνων στο εθνικο-απελευθερωτικό αγώνα του 1821.  Πολιτισμός ΓΡΑΜΜΑ-GRAMMA Griechische Zeitschrift fur Deutschland und Europa. Attika Press, Frankfurt, τεύχος 2, Απρίλιος 1993, σελ. 38-39