«Ο Ελληνικός Πυρετός» του Αμερικάνικου λαού - Ειρήνη Καμπερίδου (Βραδυνή, Παρασκευή 24 Μαρτίου 1989, σελ. 17, 1989)
Καμπερίδου, Ειρήνη (1989). «Ο Ελληνικός Πυρετός» του Αμερικάνικου λαού. Βραδυνή, Παρασκευή 24 Μαρτίου 1989, σελ. 17.