Αϊ Khanum: Η Ελλάδα στο «τέλος του κόσμου» - Ειρήνη Καμπερίδου (ΑΥΓΗ (Κυριακάτικη), 25 Ιανουαρίου 1987), σελ. 22 ( εξώφυλλο/ οπισθόφυλλο), 1987)
Καμπερίδου, Ειρήνη (1987). Αϊ Khanum: Η Ελλάδα στο «τέλος του κόσμου». ΑΥΓΗ (Κυριακάτικη), 25 Ιανουαρίου 1987), σελ. 22 (εξώφυλλο/ οπισθόφυλλο /τελευταία σελίδα εφημερίδας).