Περιγραφές του Αρχιπελάγους. Όσο κι αν ταξιδέψεις στο Αιγαίο, παντού είναι Ελλάδα - Ειρήνη Καμπερίδου (ΑΥΓΗ (Κυριακάτικη), 19 Οκτωβρίου 1986, σελ. 22. [εξώφυλλο/οπισθόφυλλο εφημερίδας)., 1986)
Καμπερίδου, Ειρήνη (1986). Περιγραφές του Αρχιπελάγους. Όσο κι αν ταξιδέψεις στο Αιγαίο, παντού είναι Ελλάδα. ΑΥΓΗ (Κυριακάτικη), 19 Οκτωβρίου 1986, σελ. 22. [εξώφυλλο/οπισθόφυλλο εφημερίδας).