Σαμοθράκη, «μύηση-εποπτεία-κάθαρση» - Ειρήνη Καμπερίδου (ΑΥΓΗ (Κυριακάτικη), 21 Σεπτεμβρίου 1986, σελ. 22 [εξώφυλλο/οπισθόφυλλο εφημερίδας)., 1986)
Καμπερίδου, Ειρήνη (1986). Σαμοθράκη, «μύηση-εποπτεία-κάθαρση». ΑΥΓΗ (Κυριακάτικη), 21 Σεπτεμβρίου 1986), σελ. 22.