Ο Αστερίκιος και οι Ολυμπιακοί Αγώνες - Γογγάκη, Κ. (Η Καθημερινή, Επτά Ημέρες, 2004)
Αποτελεί μια περιληπτική επανέκδοση της δημοσίευσης Κ. Γογγάκη (1998), «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην παιδική λογοτεχνία: Αsterix aux jeux Olympiques», Άθληση και Κοινωνία (Έκδοση ΤΕΦΑΑ Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης), 19:88-96.  Ένθετο αφιέρωμα με θέμα «Παιδί και Ολυμπιακοί Αγώνες», Η Καθημερινή, Επτά Ημέρες, Κυρ. 29 Αυγ., 18-21.