Η ηθική του αθλητισμού σε έναν υπό κρίση πολιτισμό - Γογγάκη, Κ. (επιμ.) (Πρακτικά Α’ Φιλοσοφικού Συμποσίου, Αθήνα, 15 Μαρτίου 2013., 2013)
(2013). Κωνσταντίνα Γογγάκη (επιμ.). Η ηθική του αθλητισμού σε έναν υπό κρίση πολιτισμό. Πρακτικά Α’ Φιλοσοφικού Συμποσίου, Αθήνα, 15 Μαρτίου 2013. Έκδοση Σπουδαστηρίου Φιλοσοφίας του Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών, εκδόσεις Παπαηλιού, Αθήνα, σελίδες 96.