Ευκαιρίες άθλησης και αναπαραστάσεις του μαθητικού πληθυσμού του Λεκανοπεδίου Αττικής για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό - Γογγάκη, Κ. (Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης, 2003)
Η έρευνα εστιάστηκε στην καταγραφή: -των αθλητικών συνηθειών των μαθητών Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, -των απόψεών τους για την επάρκεια της απαιτούμενης αθλητικής υποδομής στην περιοχή μόνιμης διαμονής τους και στο σχολικό τους χώρο, -της κατανομής του ελεύθερου χρόνου για αθλητικές δραστηριότητες,  - των εκφρασμένων αντιλήψεών τους για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και για τη σχέση σχολείου - αθλητικών δραστηριοτήτων.