Φιλοσοφία και Αθλητισμός. - Γογγάκη, Κ.; Καλογεράκος, Ι. (Πρακτικά Β’ Φιλοσοφικού Συμποσίου, 16 Μαΐου 2014, 2014)
(2014). Κωνσταντίνα Γογγάκη – Ιωάννης Γ. Καλογεράκος (επιμ.). Φιλοσοφία και Αθλητισμός. Πρακτικά Β’ Φιλοσοφικού Συμποσίου, Αθήνα, 16 Μαΐου 2014. Έκδοση Σπουδαστηρίου Φιλοσοφίας του Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών, εκδόσεις Παπαηλιού, Αθήνα.