ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΕΧΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 2 - ΑΝΝΑ ΛΑΖΟΥ; ΛΙΛΙΑΝ ΚΑΡΑΛΗ (PATH, 2024)
Στην επιλογή των μελετών και των άρθρων που θα βρείτε στον δεύτερο τόμο της περιοδικής έκδοσης ακολουθείται η ίδια αρχή αξιολόγησης με τον πρώτο τόμο (2023- 2024), καθώς επιλέχθηκαν οι εργασίες που θεωρήθηκε ότι εξελίσσουν και διαδίδουν την ιδέα αυτής της έρευνας δημιουργώντας γόνιμα εδάφη μελλοντικών ανακαλύψεων. Όπως και στην έναρξη της σειράς, που ευελπιστούμε να έχει σταθερή πορεία στον κόσμο των περιοδικών εκδόσεων, οι εργασίες έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε από διαφορετικά σημεία να προσεγγίζεται και να αγκαλιάζεται το κυρίως θέμα και ο κεντρικός μας στόχος -η θεραπεία στις διάφορες εμπειρικές και πρακτικές εκδοχές της, υπό το φως της φιλοσοφίας και της τέχνης. Από την διαρκώς βαθύνουσα γνώση οδηγούμαστε σε νέες μεθόδους, σε νέες και αποτελεσματικές πρακτικές.