Διαμεσολάβηση και πρόσληψη στον ελληνογαλλικό χώρο. Médiation et réception dans l'espace culturel franco-hellénique (Αιγόκερως, 2015)
Διερευνώντας συστηματικά τις θεματικές διαμεσολάβησης, πρόσληψης, ποικιλόμορφων επιρροών και αλληλεπιδράσεων, οι εργασίες του συλλογικού αυτού τόμου  θέτουν ως στόχο τη μελέτη των ελληνογαλλικών πολιτισμικών ανταλλαγών από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή, στις διάφορες εκφάνσεις αυτών, προτείνουν γόνιμους προβληματισμούς και ενθαρρύνουν περαιτέρω την επιστημονική έρευνα σχετικά με τον διάλογο των πολιτισμών Ελλάδας και Γαλλίας.