«Προλογος», Tὸ κομμουνιστικὸν κίνημα Αἰγύπτου. - Ιωάννης Μάζης (2011)
Το παρόν κείμενο αποτελεί πρόλογο του Καθηγητή Ιωάννη Θ. Μάζη στο έργο του Κυριακοῦ Θ. Νικολάου-Πατραγᾶ, για το κομμουνιστικὸν κίνημα Αἰγύπτου.