Ὁ ρόλος τῶν παλαιφάτων ὀρθοδόξων πατριαρχείων εἰς τὸν ἰσλαμικὸν κόσμον. - Ιωάννης Μάζης; Κυριάκος Νικολάου Πατραγάς (Ἐφημερίδα Δημοσίου Δικαίου, 2015)
Το παρόν κείμενο αποτελεί άρθρο του Καθηγητή Ιωάννη Μάζη, σε συνεργασία με τον Κυριάκο Πατραγά και αναφέρεται, στο ρόλο τῶν παλαιφάτων ὀρθοδόξων πατριαρχείων, στον ἰσλαμικὸ κόσμο.