Ἐφαρμογὴ Ἀπλῶν καὶ Σύνθετων Δεικτῶν τῶν Τεσσάρων Γεωπολιτικῶν Πυλώνων στὴν Μεθοδολογία τῆς Συστημικῆς Γεωπολιτικῆς Αναλύσεως: Ἡ Περίπτωση τῆς Συρίας. - Ιωάννης Μάζης; Ξανθίππη Δωματιώτη; Άγης Δήγκας (Civitas Gentium, 2017)
Η παρούσα επιστημονική δημοσίευση, αποτελεί εφαρμογή απλών και σύνθετων γεωπολιτικών δεικτών, των τεσσάρων γεωπολιτικών πυλώνων στη μεθοδολογία της συστημικής γεωπολιτικής αναλύσεως. Ως περίπτωση εξετάζεται η Συριακή Κρίση.