Αἱ δικαϊκαί προϋποθέσεις κηρύξεως τοῦ γκεχάντ. Ἡ ἀπόλυτος ἐξουσία τοῦ χαλίφου. - Ιωάννης Μάζης; Κυριάκος Θ. Νικολάου-Πατραγάς (Ἐφημερίδα Διοικητικοῦ Δικαίου, 2012)
Το παρόν κείμενο αποτελέι άρθρο του Καθηγητή Ιωάννη Μάζη, σε συνεργασία με τον Κυριάκο Πατραγά, για τις προϋποθέσεις κηρύξεως τοῦ γκεχάντ και την ἀπόλυτη ἐξουσία τοῦ χαλίφη, σύμφωνα με το ισλαμικό δίκαιο.