Η Μαγειρική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα. Οι πρώτοι επαγγελματίες μάγειρες, διαιτολόγοι, φιλόσοφοι και μάγοι της κουζίνας και ο απαραίτητος συ

Citation:

Καμπερίδου, Ειρήνη. (1993). Η Μαγειρική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα. Οι πρώτοι επαγγελματίες μάγειρες, διαιτολόγοι, φιλόσοφοι και μάγοι της κουζίνας και ο απαραίτητος συ. O ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, Δίμηνη ενημερωτική έκδοση του Καταναλωτικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Αθήνας, Ο Καταναλωτής-COOP, αριθμός φύλλου: 2, καλοκαίρι 1, (2), 15. Copy at http://www.tinyurl.com/zkj44x2

Abstract:

YEAR 1993. Καμπερίδου, Ειρήνη (1993). Η Μαγειρική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα. Οι πρώτοι επαγγελματίες μάγειρες, οι πρώτοι διαιτολόγοι, οι φιλόσοφοι και μάγοι της κουζίνας και ο απαραίτητος συνδικαλισμός. O ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, Δίμηνη ενημερωτική έκδοση του Καταναλωτικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Αθήνας, Ο Καταναλωτής-COOP αριθμός φύλλου: 2, καλοκαίρι 1993, σελ. 15 (και η συνέχεια στο επόμενο τεύχος). [The art of cooking in ancient Greece and the first professional chefs, dieticians and union activists: philosophers and magicians in the kitchen]