Η Μαγειρική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα. Ο Πολιτισμός του Φαγητού

Citation:

Καμπερίδου, Ειρήνη. (1993). Η Μαγειρική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα. Ο Πολιτισμός του Φαγητού. ΓΡΑΜΜΑ-GRAMMA Griechische Zeitschrift fur Deutschland und Europa. Attika Press, Frankfurt, Τεύχος 1, Μάρτιος 1993,σελ. 32-35, (τεύχος 1), 32-34. Copy at http://www.tinyurl.com/yxmwjnod

Abstract:

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: Οι πρώτοι επαγγλεματίες μάγειρες, οι πρώτοι Διαιτολόγοι, Μενού- ελληνική εφεύρεση, Φιλόσοφοι και μάγοι της κουζίνας, Συνδικαλισμός, Αγορονομία, κ.ά.

Χρήση παραπομπής/
When citing:

 Καμπερίδου, Ειρήνη (1993). Η Μαγειρική Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα. Ο Πολιτισμός του Φαγητού. ΓΡΑΜΜΑ-GRAMMA Griechische Zeitschrift fur Deutschland und Europa. Attika Press, Frankfurt, Τεύχος 1, Μάρτιος 1993: 32-35. Google scholar